Sfaturile unui bărbat de 28 de ani care l-au ajutat pe el și pe familia sa să devină milionari. Aplică-le și tu

20 Mai 2021, 17:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
20 Mai 2021, 17:35 // Au Bani //  MD Bani

Alfred Nickson a devenit milionar la vârsta de 25 de ani, el și-a dedicat cariera sa educării a mii de afro-americani despre construirea bogăției. Tânărul, acum în vârstă de 28 de ani se împărtășeț-te cu sfaturile care l-au ajutat pe el să devină milionar.

Acum, expertul financiar în vârstă de 28 de ani a îndrumat peste 100 de câștigători de șase cifre și și-a pensionat mama.

„Oriunde v-ați afla, fiți dispuși să loviți liliacul”, spune Nickson în timpul unui interviu cu Black Enterprise.

Nickson a început să exploreze afaceri la domiciliu la scurt timp după liceu. Tânărul antreprenor a câștigat în total 1500 USD în primii trei ani de antreprenoriat. În ciuda lipsei sale de fonduri și a oamenilor care i-au spus să ia în considerare obținerea unui „loc de muncă real” și să meargă la școală, el a continuat.

În timpul celui de-al patrulea an de activitate, Nickson a câștigat primele sale șase cifre prin valorificarea pasiunii sale pentru alfabetizarea financiară. Câțiva ani mai târziu, Nickson a atins cifra de milioane de dolari.
Pentru oricine dorește să se plaseze într-o poziție financiară mai bună anul acesta, Nickson îi încurajează pe oameni să iasă în afara boxei și să facă aceste trei lucruri.

1. Treceți de la bunăstare la avere începând cu active

Cunoașterea este putere. Când știi unde stai din punct de vedere financiar, poți identifica exact câți bani ai nevoie pentru a ajunge unde vrei să ajungi.

Nickson sugerează crearea unei liste cu tot ce dețineți. Această listă reprezintă activele dvs.

„Acestea pot fi articole tangibile, cum ar fi un vehicul sau bijuterii pentru acțiuni, obligațiuni sau poliță de asigurare a vieții”, spune Nickson într-un e-mail. „Chiar și o pereche de cercei de aur pot fi adăugați activelor dvs. și este mai bună decât deloc active.”

În fiecare lună, Nickson se întâlnește cu echipa sa pentru a obține o imagine mai bună a valorii sale nete. Acest număr reprezintă cât dețineți (active) minus cât datorați (datorii). Este numărul magic pe care îl folosesc indivizii bogați pentru a-și evalua starea financiară. Nickson sugerează, de asemenea, să aveți o strategie fiscală bună, astfel încât să puteți economisi mai mult din banii câștigați.

2. Înscrieți-vă pentru asigurarea de viață

După ce a văzut atât de mulți oameni din comunitatea sa care se bazează pe GoFundMe, Nickson a decis să educe mai mulți oameni despre asigurările de viață.

„Cine are nevoie de o poliță de asigurare a vieții? Toata lumea.”

Asigurarea de viață nu ar trebui să se limiteze la prestații de deces. Poate fi folosit și ca strategie de consolidare a bogăției.

„Alegeți între asigurarea de viață întreagă sau pe termen lung”, spune Nickson. „Durata de viață are mai multă valoare și, în general, costă mai puțin lunar. Ambele le vor da celor dragi până la milioane de dolari când vei muri ”.

Pe lângă asigurările de viață, Nickson spune că testamentele și încredințele ar trebui să facă parte, de asemenea, din planul dvs. financiar.

3. Câștigă bani în plus pentru a trece de la bunăstare la avere

Nickson recomandă începerea unei afaceri de acasă, deoarece infrastructura este deja acolo. El spune că barierele la intrare sunt scăzute și oricine poate începe cu doar câteva sute de dolari. Cea mai bună parte este că puteți începe să câștigați bani imediat. Verificarea stimulului dvs. vă poate ajuta să începeți.

În primul său an, Nickson a atins nivelul de șase cifre. În al doilea an, a ajuns la peste jumătate de milion de dolari. În al treilea an în domeniul financiar, a câștigat primul său milion de dolari.

Cum începeți drumul către o afacere de acasă? Identifică ceea ce te pasionează.

„Când ești pasionat de ceva, îți pui totul în el”, spune Nickson.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 12:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Apr. 2024, 12:18 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut public faptul că pentru a remedia situația restanțelor salariale ale angajaților de la Calea Ferată a Moldovei, guvernul va recurge la un credit în valoare de 35 de milioane de lei. Acest credit va fi obținut de la Loteria Moldovei, o întreprindere cu capital majoritar de stat, cunoscută în principal pentru activitățile sale de jocuri de noroc.

Acești bani sunt pentru achitarea salariilor timp de o lună.

Potrivit declarațiilor ministrului Spînu, făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră”, această mișcare financiară este parte a unui plan de achitare a salariilor, însă nu a oferit detalii despre condițiile împrumutului oferit de Loteria Moldovei. A precizat că doar că e o decizie a consiliilor celor două companii și că există un contract. Cu toate acestea, decizia de a lua un împrumut de la Loteria Moldovei a stârnit întrebări și discuții în mediul public, cu privire la raționalitatea acestei alegeri și la implicațiile pe termen lung.

În timp ce oficialii guvernamentali au asigurat că această mișcare este parte a unei strategii gândite cu atenție pentru a asigura viabilitatea financiară a Căii Ferate a Moldovei, mulți rămân curioși să vadă cum se va derula acest proces și care vor fi efectele pe termen lung ale acestei decizii neconvenționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău