Sfaturile unui bărbat de 28 de ani care l-au ajutat pe el și pe familia sa să devină milionari. Aplică-le și tu

20 Mai 2021, 17:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
20 Mai 2021, 17:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alfred Nickson a devenit milionar la vârsta de 25 de ani, el și-a dedicat cariera sa educării a mii de afro-americani despre construirea bogăției. Tânărul, acum în vârstă de 28 de ani se împărtășeț-te cu sfaturile care l-au ajutat pe el să devină milionar.

Acum, expertul financiar în vârstă de 28 de ani a îndrumat peste 100 de câștigători de șase cifre și și-a pensionat mama.

„Oriunde v-ați afla, fiți dispuși să loviți liliacul”, spune Nickson în timpul unui interviu cu Black Enterprise.

Nickson a început să exploreze afaceri la domiciliu la scurt timp după liceu. Tânărul antreprenor a câștigat în total 1500 USD în primii trei ani de antreprenoriat. În ciuda lipsei sale de fonduri și a oamenilor care i-au spus să ia în considerare obținerea unui „loc de muncă real” și să meargă la școală, el a continuat.

În timpul celui de-al patrulea an de activitate, Nickson a câștigat primele sale șase cifre prin valorificarea pasiunii sale pentru alfabetizarea financiară. Câțiva ani mai târziu, Nickson a atins cifra de milioane de dolari.
Pentru oricine dorește să se plaseze într-o poziție financiară mai bună anul acesta, Nickson îi încurajează pe oameni să iasă în afara boxei și să facă aceste trei lucruri.

1. Treceți de la bunăstare la avere începând cu active

Cunoașterea este putere. Când știi unde stai din punct de vedere financiar, poți identifica exact câți bani ai nevoie pentru a ajunge unde vrei să ajungi.

Nickson sugerează crearea unei liste cu tot ce dețineți. Această listă reprezintă activele dvs.

„Acestea pot fi articole tangibile, cum ar fi un vehicul sau bijuterii pentru acțiuni, obligațiuni sau poliță de asigurare a vieții”, spune Nickson într-un e-mail. „Chiar și o pereche de cercei de aur pot fi adăugați activelor dvs. și este mai bună decât deloc active.”

În fiecare lună, Nickson se întâlnește cu echipa sa pentru a obține o imagine mai bună a valorii sale nete. Acest număr reprezintă cât dețineți (active) minus cât datorați (datorii). Este numărul magic pe care îl folosesc indivizii bogați pentru a-și evalua starea financiară. Nickson sugerează, de asemenea, să aveți o strategie fiscală bună, astfel încât să puteți economisi mai mult din banii câștigați.

2. Înscrieți-vă pentru asigurarea de viață

După ce a văzut atât de mulți oameni din comunitatea sa care se bazează pe GoFundMe, Nickson a decis să educe mai mulți oameni despre asigurările de viață.

„Cine are nevoie de o poliță de asigurare a vieții? Toata lumea.”

Asigurarea de viață nu ar trebui să se limiteze la prestații de deces. Poate fi folosit și ca strategie de consolidare a bogăției.

„Alegeți între asigurarea de viață întreagă sau pe termen lung”, spune Nickson. „Durata de viață are mai multă valoare și, în general, costă mai puțin lunar. Ambele le vor da celor dragi până la milioane de dolari când vei muri ”.

Pe lângă asigurările de viață, Nickson spune că testamentele și încredințele ar trebui să facă parte, de asemenea, din planul dvs. financiar.

3. Câștigă bani în plus pentru a trece de la bunăstare la avere

Nickson recomandă începerea unei afaceri de acasă, deoarece infrastructura este deja acolo. El spune că barierele la intrare sunt scăzute și oricine poate începe cu doar câteva sute de dolari. Cea mai bună parte este că puteți începe să câștigați bani imediat. Verificarea stimulului dvs. vă poate ajuta să începeți.

În primul său an, Nickson a atins nivelul de șase cifre. În al doilea an, a ajuns la peste jumătate de milion de dolari. În al treilea an în domeniul financiar, a câștigat primul său milion de dolari.

Cum începeți drumul către o afacere de acasă? Identifică ceea ce te pasionează.

„Când ești pasionat de ceva, îți pui totul în el”, spune Nickson.

Realitatea Live

27 Sept. 2021, 17:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Sept. 2021, 17:24 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, investește 50 de milioane de dolari într-un un start-up care dezvoltă roboți care cultivă plante într-un mod sustenabil. De asemenea, omul de afaceri deține o suprafață considerabilă de terenuri agricole, ceea ce demonstrează încă o dată interesul lui pentru acest domeniu.

Astfel, Start-up-ul Iron Ox din Silicon Valley a atras o finanțare de 50 milioane dolari de la fondul de investiții Breakthrough Energy, deținut de Bill Gates.

Compania construiește roboți care pot cultiva plante cu ajutorul unui sistem hidroponic. Acest sistem presupune ca rădăcinile plantelor să fie scufundate într-o soluție nutritivă pe bază de apă și nutrienți sau plante într-un mediu poros, care reține soluția nutritivă, permite oxigenarea rădăcinilor și oferă suport de creștere plantelor, scrie WallStreet.

Roboții au senzori care permit măsurarea nitrogenului și aciditatea solului pentru a cultiva plante sănătoase. Prin această tehnologie dezvoltată de start-up se vor pute crește plante precum căpșune, busuioc thailandez, roșii, coriandru și pătrunjel.

Iron Ox are în grijă o fermă în nordul Californiei, iar începând cu acest an start-up-ul a început construcția unei noi ferme în Lockhart, Texas.

Recent, Bill Gates a reușit să strângă un miliard dolari pentru a dezvolta energie verde și regenerabilă pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a poluării.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală