Ritualurile secrete ale milionarilor. Cum să te îmbogățești rapid

18 Feb. 2024, 08:59
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  bani.md
18 Feb. 2024, 08:59 // Bani și Afaceri //  bani.md

Ritualuri de îmbogățire. Milionarii au povestit cum au reușit să facă bani și să aibă succes în afaceri. Ei au spus că respectă anumite ritualuri care îi ajută care să favorizeze prosperitatea și succesul în toate aspectele vieții.

Ritualuri de îmbogățire

  • Meditația și vizualizarea: Milionarii investesc timp în meditație și vizualizare pentru a-și clarifica obiectivele financiare și pentru a-și imagina deja realizându-le. Aceste practici îi ajută să-și programeze subconștientul să creadă că abundența financiară este un aspect natural al vieții lor.
  • Afirmațiile pozitive: Repetarea afirmațiilor pozitive legate de prosperitate și succes îi ajută pe milionari să-și consolideze încrederea în propria lor abilitate de a atrage bani. Ei au declarat că sunt recunoscători pentru tot.
  • Învățarea continuă: Milionarii sunt mereu deschiși să învețe și să se dezvolte, fie că este vorba despre educație formală sau despre învățare din experiență. Această sete de cunoaștere îi menține mereu în avangardă și le oferă mai multe șanse de a se îmbogăți.
  • Recunoștința: Practicarea recunoștinței pentru tot ceea ce au și pentru fiecare progres în direcția obiectivelor lor financiare îi ajută pe milionari să rămână conectați la energia pozitivă a abundenței.
  • Acțiuni conștiente și focus pe obiective: Ritualurile secrete ale milionarilor nu sunt doar despre gândire pozitivă, ci și despre acțiuni conștiente și consistente. Ei își stabilesc obiective clare și își concentrează resursele și eforturile pentru a le atinge, potrivit Doctorulzilei.

Și Ramit Sethi, un milionar și o personalitate remarcabilă în documentarul Netflix „How to get rich”, a oferit un sfat crucial tinerilor care se află la început de drum și care vor să se îmbogățească. „Cel mai bun sfat al meu pentru persoanele în vârstă de 20 de ani, când vine vorba de bani, este creeze un sistem de investiţii constante, pentru că acestea se pot transforma în timp în baza propriei averi”, a spus el.

Milionarul i-a mai sfătuit pe tineri să nu uite să se distreze și să se bucure de viață. Ei nu pot avea succes în afaceri dacă nu sunt relaxați și împliniți pe toate planurile. „Dacă e să privesc puţin în urma, unul dintre regretele mele este că am uitat să mă relaxez ceva mai mult”, a declarat Ramit Sethi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

31 Mart. 2025, 15:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
31 Mart. 2025, 15:04 // Actual //  Ursu Victor

În anul 2024, veniturile disponibile ale populației din Republica Moldova au constituit în medie 5 283,8 lei lunar per persoană, în creștere cu 7,5% față de 2023, potrivit datelor oficiale. Ajustate la inflație, veniturile reale s-au majorat cu 2,7%, însă decalajele dintre mediul urban și cel rural rămân semnificative, potrivit datelor Biroului Național de Statistică.

Cea mai importantă sursă de venit rămâne activitatea salarială, cu o pondere de 55,8%, urmată de prestațiile sociale – 20,9%. Veniturile din activități pe cont propriu au contribuit cu 10,1%, iar transferurile din afara țării, deși încă semnificative (10,2%), au înregistrat o scădere de 0,9 puncte procentuale față de anul precedent.

Venitul lunar mediu în urban a fost cu 2 536,8 lei mai mare decât în rural, adică de 1,6 ori mai mare. În mediul urban, salariile contribuie cu 65% la veniturile totale, iar în rural – doar cu 44,4%. Gospodăriile din sate sunt mult mai dependente de activitatea agricolă (11,1%) și transferurile din străinătate (12,8%), față de 8,1% în urban.

Venitul mediu pe persoană scade odată cu creșterea numărului de membri ai gospodăriei. O persoană care locuiește singură dispune de 6 190,6 lei/lună, în timp ce într-o gospodărie cu 5 persoane și mai multe, suma scade la 3 367,7 lei/persoană.

Cheltuielile de consum au fost în medie de 4 407 lei/persoană/lună, în creștere cu 3,7% față de 2023, dar în termeni reali, populația a cheltuit cu 0,9% mai puțin. Cele mai mari cheltuieli s-au înregistrat pentru: produse alimentare și băuturi nealcoolice – 39,9%, locuință, apă, electricitate și gaze – 17,2% și îmbrăcăminte și încălțăminte – 7,7%.

Cheltuielile din urban au fost, în medie, de 5 611,6 lei/persoană, cu 2 132,6 lei mai mari decât în rural. Locuitorii urbani cheltuie mai mult pentru transport, sănătate, educație, cultură și restaurante, în timp ce cei din rural alocă mai mult pentru hrană (46,6%) și utilități (19,2%).

Cheltuielile în natură sunt mai frecvente în gospodăriile rurale (10,3% din total), reflectând autoconsumul din agricultură și ajutoarele primite.

În 2024, 10,8% din populație a cheltuit peste 10% din buget pentru sănătate (15,5% în urban și 7,2% în rural). Totodată, 11,4% din populație a alocat peste 30% din venitul disponibil pentru întreținerea locuinței – în scădere față de 13,6% în 2023.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | Exercițiu de simulare a procesului legislativ din Parlamentul European
NO COMMENT | Exercițiu de simulare a procesului legislativ din Parlamentul European
NO COMMENT | PREȘEDINTELE CEHIEI, PETR PAVEL, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA CHIȘINĂU
NO COMMENT | PREȘEDINTELE CEHIEI, PETR PAVEL, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA CHIȘINĂU
NO COMMENT | FEROVIARII AU IEȘIT DIN NOU LA PROTEST ÎN FAȚA GUVERNULUI ȘI PREȘEDINȚIEI
NO COMMENT | FEROVIARII AU IEȘIT DIN NOU LA PROTEST ÎN FAȚA GUVERNULUI ȘI PREȘEDINȚIEI
NO COMMENT | NOUA MINISTRĂ A DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII A DEPUS JURĂMÂNTUL
NO COMMENT | NOUA MINISTRĂ A DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII A DEPUS JURĂMÂNTUL
NO COMMENT | SALVATORII ATENŢIONEAZĂ DESPRE PERICOLELE INCENDIILOR DE VEGETAŢIE
NO COMMENT | SALVATORII ATENŢIONEAZĂ DESPRE PERICOLELE INCENDIILOR DE VEGETAŢIE
NO COMMENT | INTERVENŢIA POMPIERILOR LA LICHIDAREA INCENDIULUI DIN CAPITALĂ
NO COMMENT | INTERVENŢIA POMPIERILOR LA LICHIDAREA INCENDIULUI DIN CAPITALĂ