Compania IuteCredit se află în proces de rebranding: acum și mai iute!

21 Mart. 2024, 14:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
21 Mart. 2024, 14:58 // Bani și Afaceri //  MD Bani

IuteCredit, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova se transformă într-o mișcare strategică care va oferi de acum încolo nu doar serviciile financiare binecunoscute deja de 15 ani, ci le va extinde dincolo de categoria de împrumuturi.

IuteCredit, acum și mai iute, va oferi o gamă mult mai seminificativă de servicii financiare, acoperind un spectru și mai larg de beneficii: finanțarea debirocratizată a consumatorilor, servicii moderne de plată și mai multe produse pe dimensiunea asigurărilor. Scopul și misiunea instituției rămân neschimbate, dar vor fi consolidate prin crearea unei experiențe excepționale privind finanțarea rapidă a nevoilor personale ale clienților, depășindu-le așteptările nu doar în creditare, ci și în diverse alte nevoi financiare.

Tarmo Sild, CEO al iute Group, spune că instituția pe care o conduce nu va mai fi doar despre creditare, ci va răspunde și altor necesități în aspectul finanțelor personale. „Am evoluat deja într-o companie fintech care nu mai este specializată exclusiv în oferirea de credite, ci și în finanțarea consumatorilor, în diverse servicii de plată și produse de asigurare”.

Explicând provocările rebradingului, Lasse Sool, Group Marketing Director, spune că accentul va fi pus pe actualizarea prezenței online a companiei și în rețeaua de parteneri. „Reînnoirea mărcii va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024. În urma modificărilor, compania noastră va fi și mai bine reprezentată de numele său, inspirat chiar de clienții noștri – „iute”.

iute Moldova a sporit mereu gradul de digitalizare a tuturor serviciilor oferite, eficiența proceselor de utilitate, care micșorează efortul clienților de a beneficia de acestea, dar există întotdeauna loc de perfecționare, consideră Sergiu Sobuleac, CEO al companiei iute Moldova.

Misiunea primară pe care ne-am asumat-o este răspunsul disponibil, instant, debirocratizat, la cererile de credit depuse prin simpla identificare. Acum, însă, este extrem de important nu doar să consolidăm tot ceea ce am realizat, ci să implementăm soluții în continuă creștere calitativă și cantitativă pentru clienții noștri. Serviciile de finanțare, asigurare, precum și diversificarea serviciilor de plată sunt direcțiile generice de care vor beneficia consumatorii noștri în cel mai scurt timp”- a spus Sergiu Sobuleac.

Despre iute Moldova: Compania iute este parte a Estonian Fintech prezentă în patru țări europene: Moldova, Albania, Macedonia și Bulgaria. iute Moldova, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova, este prima companie de microfinanțare ce pune la dispoziția clienților o rețea de bancomate, precum și posibilitatea de asigurare a creditelor în caz de accident. Strategia reputațională și de suport a clienților iute a fost și rămâne a fi concentrată pe digitalizarea tuturor serviciilor oferite, cea mai rapidă metodă de creditare în condiții personalizate fiind aplicația mobilă Myiute. Dincolo de activitățile de finanțare, iute Moldova este implicată activ în dezvoltarea comunității prin activități de caritate și suport civic.

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău