(LISTA) Cele mai bune companii din Marea Britanie pentru care să lucrezi în 2021. Ce oferă angajaților

29 Apr. 2021, 06:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2021, 06:00 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Banca britanică Barclays a fost desemnată drept cea mai bună companie din Marea Britanie pentru care lucrează, potrivit cercetărilor realizate de platforma de rețea profesională LinkedIn.

LinkedIn a analizat companiile din Marea Britanie care oferă angajaților cele mai bune șanse să construiască și să susțină o carieră pe termen lung.

Cercetarea a fost efectuată în perioada ianuarie – decembrie 2020, analizând activitatea membrilor săi, luând în considerare modul în care companiile s-au descurcat în diferite categorii, inclusiv: capacitatea de a avansa, dezvoltarea competențelor, stabilitatea companiei, oportunitatea externă, afinitatea companiei, diversitatea de gen și formarea educațională.

LinkedIn a descoperit că Barclays a oferit un program puternic de mentorat, precum și o formare obligatorie privind diversitatea și incluziunea.

Tesco a ocupat locul al doilea, LinkedIn evidențiind modul în care a ajutat angajații să crească în încrederea digitală. Bank NatWest Group s-a clasat pe locul al treilea și LinkedIn a declarat că a oferit, de asemenea, oportunități ample angajaților de a-și dezvolta abilitățile.

Siobhan Morrin, editor de știri la LinkedIn, a declarat CNBC prin e-mail că pentru mulți dintre angajatorii de top de pe listă „învățarea la locul de muncă este o parte vitală a culturii lor”.

LinkedIn a declarat că sectoarele care s-au adaptat pentru a răspunde provocărilor pandemiei au dominat clasamentul, inclusiv firmele de tehnologie, lanțurile de magazine alimentare și comercianții cu amănuntul online.

Iată TOP 10 companii pentru care merită să lucrezi în 2021 în Marea Britanie:

1. Barclays
2. Tesco 
3. NatWest Group
4. BT 
5. PwC UK 
6. Deloitte 
7. Sainsbury’s 
8 EY 
9. Upwork 
10. BBC 

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 15:26
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 15:26 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Un om de afaceri care a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru construirea zidului lui Donald Trump de la granița cu Mexic vrea acum să-l vândă și caută cumpărători. Acesta speră să obțină 20 de milioane de dolari pe milă.

Tommy Fisher, 51 de ani, este cel care a dat banii pentru construirea unui zid lung de 5 kilometri, cu 15.000 de stâlpi din oțel, cu înălțimea de 5,5 metri, care este pe linia de frontieră dintre Mexic și SUA de-a lungul râului Rio Grande, lângă Mission, Texas, scrie Digi24.

În 2019, compania omului de afaceri din Dakota de Nord, Fisher Industries, a primit 6,9 milioane de dolari pentru a construi aproape un kilometru de zid de la We Build the Wall (WBTW), organizația care era responsabilă cu fondurile pentru construcții.

Această companie a fost fondată de fostul veteran american Brian Kolfage și a fost condusă împreună cu fostul strateg de la Casa Albă, Steve Bannon. Mai târziu, în același an, Fisher a început să adauge o altă secțiune la zid și a mai primit 1,5 milioane de dolari de la Kolfage și Bannon.

Însă Fisher a fost forțat să rupă înțelegerea cu cei doi, care ulterior au fost acuzați pentru fraudă, după ce ar fi utilizat donații pentru zid în scop personal. Ambii s-au declarat nevinovați. Bannon a fost amnistiat de Trump, în ultimele sale zile de mandat, în timp ce Kolfage urmează să apară în fața instanței în noiembrie.

Pentru Fisher, costurile pentru construirea zidului au crescut până la 30 de milioane de dolari, adică de 20 de ori mai mult decât estimările inițiale.

Anul trecut, o organizație ecologistă non-profit a dat în judecată WBTW și Fisher Industries, iar simpatizanții au protestat împotriva construcției, pentru că aceasta a fost ridicată prea aproape de râu și ar putea duce la inundații mai grave.

După ce a câștigat alegerile din SUA, Joe Biden a oprit construcția zidului lui Trump, iar luna trecută a returnat 2,2 miliarde de dolari forțelor armate.

Inițial, Fisher a fost foarte entuziasmat de proiect: „Am crezut că va fi un proiect de care ne vom aminti, precum barajul Hoover”. Acum, însă, speră că cineva va dori să-l cumpere. Speră că va încasa 20 de milioane de dolari pe milă, adică 1,6 kilometri.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală