(VIDEO) Rapperul Yo Gotti și-a cumpărat o casă de 7,6 milioane de dolari. Seamănă cu o stațiune hawaiană de lux

15 Iun. 2021, 16:13
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2021, 16:13 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Se pare că raperii știu cum să trăiască viața bună mai bine decât orice altă „categorie” de vedete. Se îmbracă bine, călătoresc, dau petreceri și cumpără cele mai bune conace. Rapperul / producătorul  Yo Gotti tocmai și-a cumpărat un conac care seamănă mai mult cu o stațiune hawaiană de lux de 5 stele decât cu o reședință personală într-o suburbie din Los Angeles.

Yo Gotti și-a cumpărat o casă de 7,6 milioane de dolari în Westlake Village, California. Westlake Village se află la aproximativ o oră la est de centrul orașului Los Angeles (în funcție de trafic), situat între Calabasas și Thousand Oaks. O caracteristică geografică frumoasă a satului Westlake este că puteți sări peste munții Santa Monica și să vă aflați pe o plajă uimitoare din Malibu în mai puțin de 30 de minute (din nou, în funcție de trafic)., scrie Celebtiry Net Worth.

Noul conac al lui Yo Gotti este situat într-o comunitate păzită, protejată, care găzduiește o serie de actori de profil, sportivi, magnați de afaceri și alți oameni cu bani.

Conacul are mai multe fântâni, un teren de tenis, loc de joacă pentru copii, bibliotecă, birou și multe altele. De la piscina sa infinită. Casa raperului are vedere la munte.

Vânzătorii sunt Bruce și Marina Kanter, care au achiziționat lotul gol în 1994 pentru 882.000 de dolari și au finalizat construcția în 1999.

Bruce este fostul director financiar al conglomeratului radio Westwood One.

 

Realitatea Live

28 Mart. 2023, 15:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mart. 2023, 15:59 // Actual //  Lupu Eduard

Populaţia Pământului ar putea atinge un maxim istoric de aproximativ 9 miliarde de locuitori. Estimările cercetătorilor

Cercetătorii din cadrul iniţiativei Earth4All pentru Fundaţia Global Challenges au declarat că, dacă lumea ar face un „salt uriaş” în ceea ce priveşte investiţiile în dezvoltarea economică, educaţie şi sănătate, populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni până în 2050.
Proiecţia a folosit un nou model pentru a explora două scenarii în acest secol, iar estimarea este semnificativ mai mică decât cele ale mai multor previziuni, inclusiv cele ale Naţiunilor Unite, potrivit Independent.
În primul scenariu, în care se aşteaptă ca lumea să continue să se dezvolte economic într-un mod similar cu cel din ultimii 50 de ani, cercetătorii estimează că populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,6 în 2050, înainte de a scădea la 7 miliarde în 2100.
În cel de-al doilea scenariu – numit de cercetători „Salt uriaş” – aceştia estimează că populaţia ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni în jurul anului 2040, urmând să scadă la aproximativ 6 miliarde de oameni până la sfârşitul secolului.
Aceştia spun că o investiţie fără precedent în reducerea sărăciei, în special în educaţie şi sănătate, precum şi în securitatea alimentară şi energetică, inegalitatea şi echitatea de gen, ar putea duce la acest scenariu.
„Principala problemă a omenirii este consumul de carbon de lux şi de biosferă, nu populaţia. Locurile în care populaţia creşte cel mai rapid au amprente de mediu extrem de mici per persoană, în comparaţie cu locurile care au atins vârful de populaţie cu multe decenii în urmă”, a declarat Jorgen Randers, un alt coautor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău