La VinOpera, va avea loc Vernisajul Vinului. Vino la Castel Mimi şi cunoaşte micii producători din ţară!

30 Aug. 2023, 16:19
 // Categoria: Comercial // Autor:  MD Bani
30 Aug. 2023, 16:19 // Comercial //  MD Bani

Veste bună pentru toţi spectatorii care merg la VinOpera după o porţie de muzică clasică. Vineri, pe 1 septembrie, melomanii şi pasionaţii de vinuri bune sunt aşteptaţi la Vernisajul Vinului, organizat la Castel Mimi, cu începere de la ora 19.00.

Despre asta anunţă Castel Mimi pe pagina sa de Instagram: “Castel Mimi promovează micii antreprenori şi le face loc în faţă, pentru a putea fi cunoscuţi şi apreciaţi de iubitorii de vinuri. Astfel, pe lângă degustarea licorilor produse la Castel, precum Cabernet Sauvignon Reserve 2012 şi Colecţia Limited Edition, veţi avea posibilitatea să încercaţi vinurile producătorilor mici din ţară, care au aspiraţii mari şi procese individuale de producere”.  

Micii producători care vor participa la Vernisajul Vinului sunt “Minis Terrios”, “Casa Vinicolă Luca”, “Gogu Winery” şi “Vinăria Nobilă”. Oaspeţii sunt anunţaţi că vor putea interacţiona direct cu antreprenorii şi vor afla mai multe informaţii despre procesul de producere şi tehnologiile utilizate. Toţi doritorii vor avea ocazia să achiziţioneze vinurile care le vor fi pe plac.

Vernisajul Vinului este organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică Clasică VinOpera, care va culmina vineri seara, la Castel Mimi, cu un concert simfonic susţinut de peste 60 de muzicieni şi artişti din România şi Republica Moldova.

Grăbeşte-te, pentru că numărul de locuri este limitat! Pentru rezervări accesaţi: https://iticket.md/event/festivalul-international-de-muzica-clasica-vinopera-la-castel-mimi-2023

Realitatea este partenerul media general al VinOpera. Urmăreşte-ne pentru a fi la curent cu cele mai mici detalii organizatorice.

 

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău