Pandemia a afectat toate tipurile de afaceri, în special pe cele din domeniul HoReCa. Restaurantele și-au închis ușile pentruo perioadă mai îndelungată, iar în unele țări încă sunt închise. Pentru a face față pandemiei, mai multe afaceri s-au adaptat. Acesta este și cazul lui Răzvan Constantin, bucătarul român care început să gătească acasă la clienți privați.
„În tot acest timp am gătit acasă, deci pot spune că nu a fost chiar așa rău. De foarte multă vreme m-am gândit să devin un private chef. Mă simt foarte bine în acest cadru. Chiar o să continui să fac treaba asta pentru că sincer simt că este lumea mea”, a spus Răzvan.
Clienții lui Răzvan spun că apelează la serviciile lui pentru că li se face dor de restaurant. Datorită lui Răzvan, oamenii au posibilitatea să experimenteze bucătăria și să afle unele secrete de la un chef chiar la ei acasă, scrie Aleph News.
„Având în vedere toată situația de anul trecut. Pandemia și faptul că ne-au răpit unele bucurii și n-am mai putut merge la restaurante, ne-am gândit să aducem restaurantul la noi acasă. Mi s-a părut o idee foarte interesantă. Ne place și suntem mulțumiți de această experiență”, a spus Andrei, unul dintre clienții lui Răzvan.