Jack Daniel’s intra în digital: modalitatea prin care te poți relaxa

09 Iul. 2021, 11:39
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Iul. 2021, 11:39 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Legendarul producător de whisky, Jack Daniel’s a intrat în lumea digitalului. Compania s-a alăturat echipei Hi-Fi Wrensilva pentru producerea unei console Hi-Fi, care este realizată manual, scrie playtech.ro.

Consola a fost finisată cu doage de butoaie de aceeași vârstă de Jack Daniel’s pentru un plus cu adevărat unic în orice cameră de zi sau spațiu de birouri. Consola Wrensilva & Jack Daniel’s, în ediție limitată, va fi scoasă la licitație pentru cel mai mare ofertant în perioada 6-22 iulie, pe Charitybuzz, iar încasările vor merge către Fondul de muzicieni Sweet Relief.

Sweet Relief Musicians Fund este un organism nonprofit care oferă asistență financiară muzicienilor și lucrătorilor din industria muzicală care se luptă să ajungă la capăt.

Consola M1 a Wrensilva este deja un amestec captivant de design clasic al consolei și sunet de înaltă tehnologie. După cum te așteptai, prețul cerut este de 11.000 de dolari. La aceasta se poate adăuga diferitele accesorii ale lui Jack Daniel’s, cum ar fi panoul frontal realizat din doage de butoaie, covor tapițat pentru băuturi, depozitare și platou rotativ gravat la comandă.

Jack Daniel’s este amestecat cu un sunet pe măsură

Amestecul nostalgic dintre alcool și benzi este redat de un amplificator de clasă D de 300 de wați pe canal de la Bang & Olufsen, care este legat la un set de difuzoare bass-reflex bidirecționale proiectate de Wrensilva. Platoul rotativ acționat de curea, care a fost izolat de vibrațiile dulapului, folosește un braț vertical de nouă inci cu un cartuș cu magnet mobil din bronz Ortofon 2m. Acesta va învârti vinilul fie la 33-1 / 3 RPM, fie la 45 RPM.

Cu atât mai mult, M1 este compatibil cu Sonos. Poți utiliza aplicația Sonos pentru a transmite muzică în consolă, dar poate acționa și ca dispozitiv sursă Sonos, permițându-ți să transmiți sesiunile de vinil către orice alt difuzor Sonos din casă. Dacă această combinație Sonos / vinil nu este suficient, vei găsi și Bluetooth 4.0 cu aptX, o intrare analogică de 3,5 mm și două intrări auxiliare RCA stereo. Singurul lucru pe care nu îl are acest sistem inspirat de whisky este HDMI. Singurii alți oameni care vor primi unul sunt artiștii care s-au alăturat cu Jack Daniel’s și Wrensilva pentru a promova licitația.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 14:24 // Actual //  Otilia Cotruța

Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim efort ca să nu fie miros după zona de protecție de 500 de metri”, a spus Anatolie Lichii astăzi, 2 august, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Potrivit responsabilului de la ACC, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim normal, iar instalațiile tehnologice funcționează conform cerințelor tehnice. Debitul zilnic la stația de epurare constituie 140 de mii de metri cubi și deversările în râul Bâc sunt conform actelor normative în vigoare.

În ceea ce privește reconstrucția stației de epurare în șantier, în perioada 26-30 iulie la aceste lucrări au fost antrenați circa 50 de muncitori. La momentul actual contiunuă lucrările la clădirea de admisie și la clădirea de pretratare și evacuare a nămolului în exces. Permanent în șantier este monitorizată calitatea lucrărilor, a specificat Anatolie Lichii.

În săptămâna trecută, ACC a efectuat 33 de controale, dintre care 8 – inopinate și 25 – ordinare. În prezent probele de apă prelevate sunt cercetate în laborator. În funcție de rezultatele testelor, agenților economici le vor fi înaintate prescripții.

Mâine, 3 august, la „Apă-Canal Chișinău” SA va avea loc o ședință, la care va fi discutat mersul lucrărilor de reconstrucție la stația de epurare a apelor reziduale. Proiectul se realizează din bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală