Rezultatele Campaniei „Clientul Mulțumit” de la FinComBank

07 Sept. 2021, 11:53
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
07 Sept. 2021, 11:53 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

Vara aceasta, a fost incendiară pentru toți clienții FinComBank, deoarece aniversarea celor 28 de ani de activitate FinComBank a fost un prilej frumos pentru lansarea Campaniei „Clientul Mulțumit”, în cadrul căreia peste 100 de mii de clienți activi ai Băncii au fost surprinși de reduceri și bonusuri la produse bancare, cum ar fi la carduri, depozite și credite!

Transmitem sincere felicitări clienților existenți ai FinComBank, precum și celor noi veniți, care au beneficiat de:

  • REDUCERI la rata anuală a dobânzii la credite;
  • BONUSURI la rata anuală a dobânzii la deschiderea depozitelor în lei;
  • DESERVIRE GRATUITĂ timp de un an la orice card deschis în perioada promoției!

În cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, au fost deschise circa 5 mii de carduri clasice și premiale, au fost eliberate aproape 700 de credite de consum și ipotecare, și deschise aproape 300 de depozite noi în lei moldovenești. Rezultatele acestei Campanii reprezintă succesul nostru comun, deoarece acordarea cadourilor garantate reprezintă aprecierea FinComBank față de fidelitatea clienților noștri. Vă mulțumim și transmitem sincere felicitări tuturor norocoșilor, care au beneficiat de produse bancare de top cu costuri minimale.

Reamintim că, în cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, toți clienții actuali FinComBank au primit un mesaj SMS / PUSH-Notification / E-mail, care le-a permis să-și activeze bonusurile și reducerile speciale la sucursalele Băncii. Pentru a activa și a beneficia de ofertă, clienții au prezentat specialistului din cadrul unității FinComBank, mesajul cu informația despre promoție și au profitat de una sau mai multe oferte din lista cadourilor promoționale. De asemenea, clienții activi FinComBank au avut posibilitatea să transmită mesajul cu textul promoțional membrilor de familie sau prietenilor, care, la rândul său, au primit posibilitatea de a  beneficia de această ofertă, chiar și în cazul în care nu erau clienți actuali al FinComBank.

Stimaţi Clienţi,  Vă mulţumim pentru încredere și loialitatea față de produsele și serviciile FinComBank, iar clienților noi le zicem bun venit într-o lume bancară modernă și performantă.

Feedback de la Clienții Băncii.

FinComBank – Într-un pas prin viaţă!

P.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 14:30
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Sept. 2021, 14:30 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au acordat licența de emisie unanim în ședința de joi, 23 septembrie curent, pe un termen de 9 ani pentru postul de televiziune 3,14 TV. Proiectul a fost prezentat de Elena Pahomova, prezentatoarea emisiunii „Механизм Действия” de la NTV, postul tv afiliat socialiștilor. Potrivit acesteia, o echipă de jurnaliști profesioniști și cu experiență în spate de 10-20 de ani în domeniu s-au decis să aducă o altă abordare pe piață, cu fețe noi, scrie Realitatea.md.

Nicolae Dastic a prezentat subiectul, după care prin online Elena Pahomova a luat cuvânt și a prezentat proiectul. Jurnalista a anunțat că, mai întâi, a fost formată Asociația Obștească „Media Content” și după asta a fost fondat SRL-ul „Constanta Media” care va deține postul de televiziune 3,14 TV.

„Cine sunt fondatorii? Toți sunt profesioniști din mass-media, cu o experiență destul de mare, 10-20 de ani. Toți au trecut de la reporteri, cameramani, prezentatori, regizori până la editori în diferite redacții și vrem să facem o echipă nouă. De ce 3,14 TV? Este de la constanta „pi” din matematică. … Vrem să aducem o altă abordare a știrilor, a evenimentelor. Nu vrem să facem concurență altor posturi și nici să fim primii, ci să avem discuții profunde. Vrem să aducem alți oameni pe ecran, să apară experți din economie, politologie, dar și cultură. Ei să devină vedetele”, a spus Elena Pahomova.

Întrebată dacă postul tv va respecta regula de 80 la sută de produs în limba română, jurnalista a răspuns în următorul fel: „Da, desigur. Vedeți că și eu mă strădui să vorbesc. Pentru mine și echipă este important să vorbim în limba de stat, absolut”.

Membrii CA au apreciat că toate documentele sunt în regulă și, mai ales, că în conformitate cu proiectul tocmai 91% va fi produs propriu.

Într-un final, membrii CA au aprobat unanim pentru acordarea licenței de emisie.

Este de menționat că, la aceeași ședință, membrii CA au aprobat acordarea licenței de emisie și la solicitarea „BEST WAY MEDIA” SRL pentru postul de televiziune SPECIAL TV.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală