Joburi de viitor: (66) Coordonator regional pentru creșterea comunității

08 Mart. 2021, 15:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Realitatea.md
08 Mart. 2021, 15:00 // Oameni şi Idei //  Realitatea.md

Deși viața urbană în orașele inteligente rămâne alegerea cea mai populară, mulți caută ceva diferit. Având acum conectivitate în toate zonele din întreaga lume, inclusiv în zonele îndepărtate și rurale, lucrul online în timp ce trăiești în mediul rural este atractiv pentru mulți. Nu mai faceți naveta în timp ce locuiți și lucrați într-un singur loc, reduce infrastructura și asigură o reducere semnificativă a costurilor pentru organizații.

Coordonator regional pentru creșterea comunității: Responsabilități/Atribuții

Cu toate acestea, tranziția către viața regională poate fi dificilă pentru acei urbani pe termen lung. Aici coordonatorul regional pentru creșterea comunității va oferi asistență, lucrând cu coordonatorii comunității locale și cu proiectanții habitatelor umane pentru a face zonele regionale vibrante și interesante pentru oameni de toate vârstele și interesele.
Coordonatorii regionali de creștere a comunității vor comercializa beneficii regionale și atracții pentru urbani, încurajându-i să se re-localizeze. De asemenea, vor comercializa oportunități organizațiilor regionale pentru a asigura viabilitatea regională continuă, forța de muncă distribuită și  colaborările comunitare. Concentrarea pe comunitățile artistice și producția de alimente va fi cheia în aceste roluri.

Coordonator regional pentru creșterea comunității: Abilități 

Coordonatorul regional al creșterii comunității va avea abilități de marketing și va fi un comunicator la nivel înalt. Aceștia vor fi alfabetizați digital, întrucât o mare parte din comunicarea lor este mediată prin conferințe online. Aceștia vor fi, de asemenea, organizatori de rețea foarte eficienți, deoarece coordonează oameni, idei, oportunități și organizații.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală